Diplome si certificate hazlii
       In aceasta categorie se pot gasi diferite produse necesare cu ocazia unor evenimente mai putin "academice" si care trebuie serbate intr-un mod distractiv- festiv. Am inclus aici si cateva exemple ale unor diplome acordate cu prilejul unor concursuri scolare
       Tot in aceasta categorie pot fi incluse certificatele de "buna purtare", diplomele pentru "cea mai buna" sotie, mama, prietena, sora, etc.
       Oferim, deasemenea, ambalaje originale, rame speciale.

NR.
PRODUS/SERVICIU
OBSERVATII
PRET
01.
Design personalizat
   Creare modelului diplomei sau certificatului folosind datele furnizate de dumneavoastra, numele institutiei care acorda diploma, logo-ul institutiei si alte date necesare.
   Pentru cantitati mai mari de 100 de bucati, tiparite de catre noi, designul diplomei este gratuit.
80.oo RON
 
02.
Tipar digital A4 monocrom
   Pretul este calculat pentru tipar digital, dimensiune A4, 120 gr/mp, culoare alba, fara textura, comanda mai mica de 100 de bucati.
2.5o RON/buc
 
03.
Tipar digital A4 policromie
   Pretul este calculat pentru tipar digital, hartie dimensiunea A4, de 120 gr/mp, culoare alba, fara textura, comanda mai mica de 100 de bucati.
3.5o RON/buc
 
04.
Tipar digital A4 policromie
   Pretul este calculat pentru tipar digital, hartie dimensiunea A4, intre 180- 250 gr/mp, culoare la alegere, textura diferita, comanda mai mica de 100 de bucati.
4.8o RON/buc
 
05.
Tipar offset A4 policromie
   Pretul este calculat pentru tipar offset, hartie dimensiunea A4, intre 120- 250 gr/mp, culoare la alegere, textura diferita, comanda mai mare de 100 de bucati
2.oo RON/buc
 
  
* preturile contin TVA
* ACESTE PRETURI SUNT ORIENTATIVE. PRETUL CORECT SE VA CALCULA IN FUNCTIE DE HARTIA SAU CARTONUL FOLOSIT, TIPUL PRINTULUI (MONOCROMIE-POLICROMIE), CANTITATEA DORITA SI TERMENUL DE LIVRARE.
    VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU DETALII.

        Daca produsul sau serviciul pe care il doriti nu exista va rugam sa ne scrieti si el va fi creat special pentru dumneavoastra.
       Oferta noastra include si alte servici si produse: diplome unicat, caligrafiate manual pe hartie speciala sau piele, folosind cerneluri speciale, emulsii aurii, stantari la rece si la cald, cu folii metalice sau fara, timbre seci si sigilii personalizate in ceara colorata.
       Deasemenea va oferim o gama diversa de rame, cutii speciale din catifea, tuburi de protectie, snururi si panglici.

 
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
web hit counter

 
Site creat in mai 2008
Web design by darastean
Applet by http://www.bluebrain.nl
© 2008 e-diplome